Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuws meld u zich dan aan.netherlands uk germany italy poland russia china spain

Schoolschaatsen voor het goede doel!

Global Green Ice helpt u sportief het goede doel helpen!    

       

Global Green Ice begint een unieke actie om een goed doel te helpen : wij plaatsen een kunststof schaatsbaan op scholen om samen met de kinderen te schaatsen voor uw goede doel en geld binnen te halen voor de kinderen die het nodig hebben.

 De kinderen kunnen in groepen de schaatsbaan op die compleet met schaatsen en boarding wordt geleverd. Ze kunnen ijshockeyen tegen elkaar of gewoon lekker schaatsen. Bij het schaatsen voor het goede doel is er begeleiding van het team van Global Green Ice en wordt de mogelijkheid geboden om ijshockey te spelen met de kinderen.

De kosten? Global Green Ice realiseert de schaatsbaan op basis van slechts de kosten. De rest van de opbrengst gaat direct naar de bankrekening van het door u gekozen goede doel. Door deze geringe instapkosten is het voor vrijwel iedere school mogelijk om dit schaatsfeest te organiseren!

Uiteraard kunt u deze actie ook gebruiiken om geld op te halen voor UW school of OR!!

Elke leerling krijgt een sponsorformulier en een informatiebrief over uw goede doel mee naar huis. De leerling kan thuis, bij familie en vrienden sponsorgeld ophalen voor bijvoorbeeld een uurtje schaatsen voor het goede doel. Zo brengt iedere leerling een bedrag mee naar school. Tevens is dit een mooie vorm van sportstimulering en kunnen de leerlingen lekker bewegen. De leerlingen kunnen in groepjes ijshockeyen en maken op een leuke manier kennis met de schaatssport.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op om te kijken wanneer wij op uw school een kunststof schaatsbaan kunnen plaatsen en uw goede doel te helpen!!

Telefoon : 038-7110631.

Email : info@globalgreenice.nl

 Global Green Ice zorgt voor :