Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuws meld u zich dan aan.netherlands uk germany italy poland russia china spain

Partners

Wij werken samen met de volgende partners.

Attractieverhuur Moonen

Attractieverhuur Moonen staat ons bij met extra spullen die u graag wilt. Enkele voorbeelden hiervan zijn chalets, gepersonaliseerde acties en diverse andere materialen die u kunt bekijken op de website: www.attractie.com

   
Dr Ten

 

Dr ten

Dr Ten is specialist in toegepaste fysische chemie en innoveert in de markt van sport, voeding, energie en chemie. Voorbeelden van producten waar Dr Ten B.V aan werkt zijn: zonnecellen, batterijen, schaatsen, plastic, coatings, smeermiddelen en sportvoeding.
 

   
Ice Carving

Icecarving.nl

Icecarving.nl is een professioneel icecarvingteam en marktleider in Nederland en België. Ruim 20 ton ijs wordt wekelijks in het eigen bedrijf gemaakt, en deze ijsblokken van 30 tot 1500 kg vormen de basis van de vele ijssculpturen, ijsbars, icecarving-shows, -demonstraties, -workshops, etc.

   

 

Algonkin Verhuur

Algonkin Verhuur staat ons bij met tenten, podia en chalets. Tezamen met de aanwzige expertise op deze gebieden maken wij van uw speciale wensen een geslaagde gelegenheid.